Informaciˇ al ciutadÓ

L'atenció espontània i programada al CAP Igualada Nord

El centre està obert des de les 8h del matí a les 21h del vespre de dilluns a divendres i dissabtes de 9h a 15 h.
Durant aquest horari, els professionals de l'equip atendran els usuaris amb visita programada. En aquest mateix horari, els professionals realitzaran les visites domiciliàries a aquells pacients inclosos en el programa ATDOM així com a tots aquells usuaris que, per circumstàncies especials i segons criteri professional, necessitin rebre atenció en el domicili.

Addicionalment, podeu dirigir-vos al vostre Centre d'Atenció Primària de manera espontània per rebre atenció. Els nostres professionals us atendran segons la disponibilitat i sempre respectant aquells usuaris que ja disposen de visita programada. Per evitar temps d'espera innecessaris, us recomanem que programeu sempre la vostra visita abans d'anar al CAP.

L'atenció urgent al CAP Igualada Nord

Si patiu una dolença aguda durant l'horari de funcionament del centre i que requereix d'atenció urgent podeu dirigir-vos al Centre d'Atenció Primària sense necessitat de programar visita o, en cas que la vostra condició així ho requereixi, sol·licitar atenció domiciliària urgent. Sempre que ens sigui possible, procurarem que qui us proveeixi l'atenció urgent sigui el metge o la infermera que us atén habitualment.

Si requeriu d'assistència urgent fora de l'horari d'obertura del Centre, podreu trobar professionals de l'atenció primària tant del CAP Igualada Nord com d'altres dispositius de l'àrea disposats a atendre-us. A partir de les 21:00 trobareu aquests professionals a l'Hospital d'Igualada i, dissabtes a la tarda i festius fins a les 21 h els podreu trobar al CAP Igualada Urbà (Pg. de Mossèn Cinto Verdaguer, 170)

Consorci Sanitari de lĺAnoia - CAP Igualada Nord
C/ BŔlgica, 5 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 800
   Nou Codi tipus
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 27/03/2019