Presentaciˇ de la directora


Benvolgut/benvolguda ciutadà/ciutadana,

Igualada ha crescut molt en els últims anys i el Departament de Salut ha dotat la ciutat d'una nova Àrea Bàsica, l'ABS Igualada Nord.

Si per adreça postal us correspon visitar-vos al CAP Igualada Nord, a partir d'ara tindreu assignat/da un/a metge/essa i un/a infermer/a en el nou centre.

Amb l'obertura d'aquest nou centre, tots els habitants d'Igualada, hi guanyareu ja que cada metge tindrà a partir d'ara menys pacients assignats i per tant podrà dedicar més temps a cada malalt, disminuint la llista d'espera i el temps d'espera per a consulta.

El nostre equip humà està format per metges/metgesses de família, pediatres, epidemiòleg/òloga, odontòlegs/òlogues, infermers/es, higienista dental, treballadors/es socials, administratius/ves i una persona de suport secretarial, tots ells/elles notables professionals amb una clara vocació de servei.

L'ABS Igualada Nord vol ser una àrea bàsica de salut excel•lent on es doni resposta integral a les necessitats de salut i socials dels ciutadans/es i de la comunitat de referència del municipi d'Igualada, potenciant els seus trets característics clau: l'accessibilitat, la continuïtat, la longitudinalitat, la integralitat, la coordinació i la professionalitat; el que redunda en benefici d'una alta qualitat en funció dels recursos disponibles.

Us esperem!
Aurora G
Aurora Garriga Badia,
Directora de l'ABS Igualada Nord
Metge de família
Consorci Sanitari de lĺAnoia - CAP Igualada Nord
C/ BŔlgica, 5 Ě 08700 Ě Igualada Ě Barcelona Ě T. 938 075 800
   Nou Codi tipus
Data ˙ltima actualitzaciˇ: 12/06/2018